Ålö restaurang

Båtshaket

batshaket.se

Båtshaket drivs av våra vänner Jim&Jacob. För mer information besök deras hemsida och våra sociala medier. www.jimjacobrestauranger.se. Tel: 08150115.

Krogen Båtshaket på Ålö (@batshaket) • Instagram photos …

Välkommen till säsongens sista öppningshelg! På söndag stänger vi Båtshakets dörrar för det här året. Idag och hela helgen grillar vi squid utöver ordinarie …

BåtsHaket | Utö – Facebook

Båtshaket på Ålö är en sommaröppen krog i Stockholms södra skärgård. Page · Restaurant.

BåtsHaket | Utö – Facebook

BåtsHaket på Ålö är en sommar-öppen krog i Stockholms södra skärgård. BåtsHaket… … our bistro @kasten.restaurant which we’re very proud of.

Ät och drick gott på Utös restauranger och barer | Utö

Båtshaket: En fantastisk restaurang på Ålö – se 55 omdömen, 37 bilder och fantastiska erbjudanden på Utö, Sverige på Tripadvisor.

När magen kurrar finns det på många kök att välja mellan på Utö. Åtta stycken närmare bestämt.

En fantastisk restaurang på Ålö – Omdömen – Båtshaket

Våra restauranger i Stockholm har något för alla! … I en av vikarna på den lilla ön Ålö intill den större ön Utö i den södra delen av Stockholms södra …

Jim&Jacob Restauranger | Jim&Jacob, Copine, Private Dining

Här njuter du av lunch, middag eller fika i den enkla och charmiga ladan eller i solen på trädäcket vid klipporna. Hit kommer du enklast till fots, med cykel, …

Våra restauranger i Stockholm har något för alla! Avslappnat på Jim&Jacob, finfest på Copine och private på Private Dining. Chambre Séparée, Medelhavet, Tapas.

Båtshaket Restaurang Ålö – Din skärgårdsguide – Mittsjoliv.se

29 apr. 2021 — Gänget bakom Jim & Jacob och Copine öppnar sommarkrog på Ålö. … Restaurangen slår upp trädörrarna på midsommardagen den 26/6.

Jim&Jacob blir med sommarkrog – STHLMFOOD

28 apr. 2021 — Jim & Jacob driver till vardags såväl restaurangen i Vasastan med samma namn, samt restaurang Copine på Östermalm.

Jim & Jacob tar över Båtshaket på Ålö | Nöjesguiden

Keywords: ålö restaurang, båtshaket restaurang ålö