Agitator kastanj systembolaget

Agitator Argument Kastanj | Systembolaget

Agitator. Argument Kastanj … Nyanserad smak med tydlig fatkaraktär, inslag av sultanrussin, dadlar, mörk honung, choklad, nötter, vanilj, smörkola och pomerans.

Nyanserad smak med tydlig fatkaraktär, inslag av sultanrussin, dadlar, mörk honung, choklad, nötter, vanilj, smörkola och pomerans.

Agitator Single Malt | Systembolaget

Maltig, rökig smak med fatkaraktär, inslag av aprikos, kanel, honung, macadamianötter, citrusskal, salmiak och vanilj. Serveras rumstempererad. Rökighet …

Maltig, rökig smak med fatkaraktär, inslag av aprikos, kanel, honung, macadamianötter, citrusskal, salmiak och vanilj.

Agitator Whiskymakare | Systembolaget

Agitator Whiskymakare. 8 produkter … Agitator. Argument Kastanj. Nr 40414. Sverige … KASTANJ OCH SHERRY, Svensk Single Malt Whisky. Nr 55705. Sverige.

Sök bland alla drycker i vårt sortiment. Vi har ett stort utbud inom vin, öl, sprit och alkoholfritt. Du kan filtrera så du får rätt dryck till rätt tillfälle.

Agitator Argument Kastanj gör comeback – Livets Goda

Nordic Whisky Capitals dotterbolag Agitator Whiskymakare har vunnit en upphandling av svensk whisky på Systembolaget. Whiskyn har lagrats på fat av kastanjeträ …

Argument Kastanj – Agitator

26 nov. 2021 — Nu släpps den andra whiskyn från Agitator på Systembolaget. Nyheten från Agitator heter AGITATOR ARGUMENT: KASTANJ.

En unik svensk whisky som har lagrats på kastanjefat. Med toner av torkad frukt och russin med en eftersmak av honung, vanilj och trä.

Agitator Whiskymakare vinner upphandling på Systembolaget

Agitator Whiskymakare vinner upphandling på Systembolaget – Nordic Whisky Capital

2 maj 2022 — (Åter tillbaka till Systembolagets hyllor 4 november 2022). (Detta är en whiskypost som bygger på en sample-3a som har införskaffats till …

Uppföljare från Agitator lanseras 26 november – Mynewsdesk

Uppföljare från Agitator lanseras 26 november – Argument Kastanj | Galatea AB

Nu släpps den andra whiskyn från Agitator på Systembolaget. Nyheten från Agitator heter AGITATOR ARGUMENT: KASTANJ

Agitator Argument: Kastanj 46% « freddeboos.se

Snyggt bärnstensfärgad whisky som bjuder näsan på en ganska söt och lite mjukt… « Agitator Argument: Kastanj 46%

Agitator Argument Kastanj – Whisky – Galatea AB

Agitator Argument Kastanj – Whisky | Galatea

Agitator Argument Kastanj –

Argument Kastanj har börjat med att ligga på bourbonfat och har mot slutet lagrats på kastanjefat. Doften har en tydlig ton av torkad frukt och inslag av söta russintoner. Doften ackompanjeras också av lätta toner av akaciahonung och vanilj, där det sistnämnda kommer främst från Bourbonfatet. Smaken är ganska lång men finstämd och får ett torrt avslut där tanninerna kommer in. Smaken domineras av samma toner som du hittar i doften och kan härledas till att vi använt kastanjefat.

Keywords: agitator kastanj systembolaget