Amica restaurang

Restauranger – Amica.se

Restauranger – Amica

Amica betyder vän på latin, och denna varumärkesprofilerade lösning är en lojal samarbetspartner till ett stort antal sektorer, från daghem och skolor till …

Din matvän genom livet! Vi strävar alltid efter att tillaga näringsrik och välsmakande mat för alla tillfällen och platser. Amica betyder vän på latin, och denna varumärkesprofilerade lösning är en lojal samarbetspartner till ett stort antal sektorer, från daghem och skolor till äldrehem och sjukhus.

Amica.se – Amica

Amica är det varumärke som ni möter när ni besöker Compass Group FS inom framförallt … För att hitta restauranger sök på stadens eller restaurangens namn.

Amica är det varumärke som ni möter när ni besöker Compass Group FS inom framförallt offentlig verksamhet såsom äldreomsorg, sjukvård, skola och barnomsorg. Det innebär bokstavligen att vi tar hand om människor i livets alla skeden. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Restaurang Löwet – Amica.se

Restaurang Löwet – Amica

RESTAURANG LÖWET. Lunch Buffé serveras varje dag, mån-fre, kl. 11,00-13,30. Välkomna! Dagens lunchmeny Lunchmeny. Onsdag 2023-02-22. Hela veckan.

Välkomna!

Restaurang Dahlian – Amica.se

Restaurang Dahlian – Amica

God mat till alla! Vi välkomnar alla att äta i vår Restaurang Dahlian som hör till produktionsköket på Dalens sjukhus. Vår målsättning är god och vällagad …

God mat till alla! Vi välkomnar alla att äta i vår Restaurang Dahlian som hör till produktionsköket på Dalens sjukhus. Vår målsättning är god och vällagad mat till alla våra kunder på Dalens och Nacka sjukhus, Saltsjöbadens rehabenhet, servicehuset i Dalen, Sätra Vård och Omsorg samt sist, men inte minst, till Er som väljer att äta här i vår restaurang. Vi lagar c:a 1100 portioner per dag och vi gör så mycket hemlagat som vi bara kan! Kom och njut av vår goda lunch.

Restaurang Skoga – Amica.se

Restaurang Skoga – Amica

Vi har öppet för alla som vill äta god och vällagad mat. Maten lagas i köket på Restaurang Skoga och serveras även till boende på Skoga.

Vi har öppet för alla som vill äta god och vällagad mat. Maten lagas i köket på Restaurang Skoga och serveras även till boende på Skoga. Vi hälsar alla som uppskattar god och hemlagad mat välkomna till oss.

Restaurang Lantmännen – Amica.se

Restaurang Lantmännen – Amica

Vi på restaurang Lantmännen vill att lunchen ska vara en skön paus och en ny smakupplevelse varje dag. För oss är det en självklarhet att laga mat för grunden …

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till Restaurang Lantmännen! Vi på restaurang Lantmännen vill att lunchen ska vara en skön paus och en ny smakupplevelse varje dag. För oss är det en självklarhet att laga mat för grunden och att bra råvaror är nyckel till god mat. För att du ska trivas och få en avkopplande stund i din vardag arbetar vi ständigt med god service. Vi finns här för dig.

Restaurang Messingen – Amica.se

Restaurang Messingen – Amica

Vi har förtroendet att tillaga och servera din skollunch under läsårets alla dagar. Jag som är restaurangchef på Väsby Nya Gymnasium, Messingen, heter Bo …

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till din skolmatsal i Upplands Väsby! Vi har förtroendet att tillaga och servera din skollunch under läsårets alla dagar. Jag som är restaurangchef på Väsby Nya Gymnasium, Messingen, heter Bo Larsson. Tillsammans med mina medarbetare här på Messingen och på våra mottagningskök, tillagar och serverar vi dagens rätt, ett vegetariskt alternativ, salladsbuffé, bröd och dryck samt naturligtvis specialkost till dig som har behov av detta.

Bistro A Lund – Amica.se

Bistro A Lund – Amica

Restaurang Bistro A hittar ni i Centralhallen. Dagens varmrätt 89 kr, ta med dig 79 kr. Veckans sallad 89 kr. Serveras mellan 11.00 – 14.00.

Hos oss kan du äta frukost, dagens lunch, fika eller äta några av våra Bistrorätter. Vi serverar god och näringsriktig mat och har varierande, vällagade och nyttiga menyer. Nu är vi dessutom Nyckelhålscertifierade! Du är alltid välkommen!

Restaurang Rutan – Amica.se

Restaurang Rutan – Amica

Restaurang Rutan. Lunchmeny. Markera som favorit. Lunchmeny. Markera som favorit. Öppettider Mån-Fre 07:00-20:00. Lunch. Planerargatan 3, Box 809, …

Välkomna till Lilla Rutan!

Gallerian – Foodandco.se

Från det ögonblick du kliver in i en restaurang aktiveras alla dina sinnen. Vad ser du? Vad hör du? Vilka dofter känner du? Känslan av en fräsch miljö, kockens …

Food & Co Gallerian, menyerna är säsongsbetonade och inspirerade av olika kulturer. Med våra kockar som ledsagare, söker vi alltid efter nya möjligheter för att kunna erbjuda god och nyttig mat – som ger energi. Välkommen in på frukost, lunch och hälsosamma snacks.

Keywords: amica restaurang