Bauhaus Växjö: Öppettider, Information och Närheten Till Norremark

Bauhaus Växjö är en populär byggvaruhuskedja som erbjuder ett omfattande sortiment av produkter för hemmet, trädgården och byggprojekt. Med sin närhet till Norremark är detta varuhuset en bekväm och idealisk destination för de som bor i Växjö och dess omgivningar.

Öppettider för Bauhaus Växjö:

Bauhaus Växjö har generösa öppettider för att tillgodose behoven hos kunderna. Varuhuset är öppet från måndag till fredag mellan klockan 07:00 och 20:00. På lördagar är öppettiderna 09:00-18:00 och på söndagar är Bauhaus Växjö öppet mellan 10:00 och 18:00.

När öppnar Bauhaus Växjö?

Om du undrar när Bauhaus Växjö öppnar kan du lita på att varuhuset har generösa öppettider för att möta dina behov. Varuhuset öppnar tidigt på morgonen, vilket innebär att du kan börja din shopping redan klockan 07:00 måndag till fredag. Under helgerna öppnar varuhuset klockan 09:00 på lördagar samt 10:00 på söndagar.

Information om Bauhaus Växjö:

Bauhaus Växjö är ett välsorterat byggvaruhus som erbjuder allt från verktyg och färg till trädgårdsprodukter och inredning. Med ett brett utbud av produkter kan du hitta allt du behöver till dina hem- och trädgårdsprojekt.

Vid Bauhaus Växjö hittar du också kunnig personal som står redo att hjälpa dig med dina frågor och ge råd om produkter och projekt. Bauhaus Växjö strävar efter att erbjuda en trevlig och inspirerande shoppingupplevelse för alla besökare.

Närheten till Norremark:

Bauhaus Växjö ligger i närheten av Norremark, vilket gör det till en praktisk destination för de som bor i området. Norremark är ett bostadsområde i Växjö som erbjuder närhet till naturen samtidigt som det är lätt att ta sig till stadens centrum och andra bekvämligheter.

Genom att vara i närheten av Norremark erbjuder Bauhaus Växjö enkelt tillgänglighet för boende i området. Oavsett om du behöver införskaffa material för ett byggprojekt eller letar efter nya trädgårdsprodukter är Bauhaus Växjö redo att välkomna dig.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är öppettiderna för Bauhaus i Växjö?

Bauhaus i Växjö har följande öppettider: Måndag-fredag: 10:00-20:00, lördag-söndag: 10:00-18:00. Bauhaus i Växjö har generösa öppettider för att passa kundernas behov.

När öppnar Bauhaus i Växjö?

Bauhaus i Växjö öppnar varje dag klockan 10:00. Bauhaus i Växjö öppnar tidigt så att kunderna kan komma igång med sina projekt på morgonen.

Var ligger Bauhaus i Växjö?

Bauhaus i Växjö ligger på adressen Norremarksgatan 14. Bauhaus i Växjö har ett bra läge och är lätt att hitta.

Vad finns det att handla på Bauhaus i Växjö?

På Bauhaus i Växjö kan du hitta allt du behöver för ditt bygg- och trädgårdsprojekt, inklusive verktyg, färg, trädgårdsmöbler och mycket mer. Bauhaus i Växjö erbjuder ett brett sortiment av produkter för alla projekt.

Hur kommer jag till Bauhaus i Växjö med kollektivtrafik?

För att komma till Bauhaus i Växjö med kollektivtrafik kan du ta buss nummer 3 eller nummer 4 till hållplatsen Norremark. Bauhaus i Växjö är lätt att nå med kollektivtrafik för de som föredrar att inte köra.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Bauhaus i Växjö?

Ja, det finns gott om parkeringsplatser vid Bauhaus i Växjö. Det finns bra parkeringsmöjligheter vid Bauhaus i Växjö för en bekväm shoppingupplevelse.

Kan jag returnera produkter till Bauhaus i Växjö?

Ja, Bauhaus i Växjö accepterar returer inom 30 dagar från köpdatumet. Bauhaus i Växjö erbjuder en flexibel returpolicy för att kunderna ska vara nöjda med sina köp.

Har Bauhaus i Växjö kundservice?

Ja, Bauhaus i Växjö har en kundserviceavdelning som är tillgänglig för att hjälpa dig med alla frågor eller problem du kan ha. Bauhaus i Växjö strävar efter att ge utmärkt kundservice för att möta kundernas behov.

Kan jag beställa produkter från Bauhaus i Växjö online?

Ja, du kan beställa produkter från Bauhaus i Växjö online och få dem levererade till ditt hem eller hämta dem i butiken. Bauhaus i Växjö erbjuder smidiga onlinebeställningar för enkel shopping.

Finns det några aktuella kampanjer eller erbjudanden på Bauhaus i Växjö just nu?

För att ta reda på aktuella kampanjer och erbjudanden på Bauhaus i Växjö rekommenderas det att besöka deras hemsida eller kontakta butiken direkt. Bauhaus i Växjö har regelbundna kampanjer och erbjudanden för att hjälpa kunderna att spara pengar.

Artiklen Bauhaus Växjö: Öppettider, Information och Närheten Till Norremark har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 44 anmeldelser