Borgåsunds restaurang

Borgåsunds restaurang | Västerås – Facebook

Vi gör det enklare för matgäster och restauranger att hitta varandra. Du kan också använda vår app som finns till både iOS och Android.

Borgåsunds gästhamn och café – Visit Västmanland

Borgåsunds gästhamn och café

Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger. Google Play.

Beläget vid Mälarviken Freden och vid utloppet av Strömsholms kanal. Populärt sommar café för båtfolk samt för motorcyklister. Här hittar du alla härligheter från räksmörgås till hembakade bullar och glass.

Borgåsund Restaurang Västerås Om oss – Gastrogate

Pastasallad: 119:- Pajer 85:- inkl. sallad, bröd och smör. Västerbotten, köttfärs, ost och skinka, broccoli och ädelost. Smörgåstårta

Gastrogate – Sveriges ledande restaurangguide för …

Gastrogate – Sveriges ledande restaurangguide för bordsbokning, menyer och recensioner

På grund av en vattenläcka i Borgåsund kommer vi tyvärr inte kunna hålla öppet Söndag 1/7 till … Lägger ut datum här och på FB (borgåsunds hamncafe) .

Boka bord på restauranger enkelt och snabbt med Gastrogate. Hitta lunch- och middagsmenyer, prenumerera på erbjudanden, läs recensioner och mycket mer.

Boka bord på Borgåsunds restaurang, Västerås – bokabord.se

Borgåsund – där Mälaren möter Bergslagen Vi på Borgåsunds restaurang hälsar alla gäster från både sjö och land välkomna till en måltidsupplevelse…

Hitta lediga bord och boka bord online på Borgåsunds restaurang, Västerås. Naturskönt belägen restaurang vid Mälarens kant. Se bilder och lediga bord.

Meny | Borgåsunds Gästhamn och Café

Med en unik utsikt över Mälaren hittar vi Borgåsunds restaurang som är beläget vid Strömsholms kanals sydligaste utpost. Under lång tid var platsen Mälarens …

Borgåsunds Gästhamn och Café | CATERING – CAFÈ …

Borgåsunds Gästhamn och Café | CATERING – CAFÈ – KONFERENS

Borgåsunds Restaurang, Västerås – Meny – Guestro

Borgåsunds Restaurang, Västerås – Meny

Borgåsund – där Mälaren möter BergslagenVi på Borgåsunds restaurang hälsar alla gäster från både sjö och land välkomna till en måltidsupplevelse…

Borgåsunds restaurang – Strömsholms kanal

Med en unik utsikt över Mälaren hittar vi Borgåsunds restaurang som är beläget vid Strömsholms kanals sydligaste utpost. Under lång tid var platsen Mälarens största hamn och Borgåsund växte under åren fram till ett eget samhälle. Själva restaurangen befinner sig i det som en gång var Järnmagasinet.

Keywords: borgåsunds restaurang