Bryggan restaurang

Bryggan – Mersmak

Fest på Bryggan. Vi gör alla sorters arrangemang från disputationer, konferenser, bröllop. På Bryggan Kök & Café har vi plats för 100 sittande gäster.

Restaurang Bryggan – Lidingö

Startsida

Endast en kvart från stan, intill Kyrkviken och Stockholms inlopp, ligger Restaurang Bryggan. Mindre än ett stenkast från vattnet.

Lunch på Baronen i Kalmar | Restaurang Bryggan

Vi på Bryggan i Kalmar serverar dagligen vällagad gedigen lunch med en modern twist. Kom in och njut av våra fantastiska lunchrätter i ny tappning.

Restaurang Bryggan på Baronen vid Kalmar Gästhamn

Välkommen till restaurang Bryggan i Kalmar! Vi serverar lunch och bistromat tillagat med ekologiska och närproducerade råvaror 7 dagar i veckan.

Restaurang Bryggan i Höganäs – Njut av mat och dryck i …

Restaurang Bryggan i Höganäs – Njut av mat och dryck i Höganäs Marina

Kvarterskrogen vid Rönne Å. · Vår ambition är god mat till bra priser och att alla ska känna sig välkomna i en trevlig familjär miljö och med den bästa atmosfär.

Välkommen till Restaurang Bryggan i Höganäs Hamn

Bryggan Café & Bistro | Frukost, Lunch, Bistro … – Jönköping

Bryggan Café & Bistro | Frukost, Lunch, Bistro, Take-away, Trevliga Möten

Bryggans Bistro, Lasse Färnlöfs plats 3, Västerås. Välkommen till Öster Mälarstrands bästa kvartersbistro! Här hittar du en meny som passar hela sällskapet …

Bryggan Café & Bistro din mötesplats för både stora och små sällskap. Slink in på en spontanare eller boka bord för dig och ditt sällskap.

Bryggan Ängelholm – Bryggan – Kök Bar

Bryggan Ängelholm – Bryggan – Kök Bar

Bryggans Västerås, Lasse Färnlöfs plats 3, Västerås.

Bryggans Bistro Västerås Dagens lunch

Boka bord online! Du bokar enklast bord här på vår hemsida, om det är fullbokat den tiden du önskar komma, så kan man ställa sig på väntelistan.

Bryggans Bistro, Lasse Färnlöfs plats 3, Västerås. Välkommen till Öster Mälarstrands bästa kvartersbistro! Här hittar du en meny som passar hela sällskapet både för att äta på plats och att ta med hem. Tillsammans med en oslagbar utsikt och gott värdskap levererar vi en upplevelse som får er att vilja återkomma till vårt lilla lan

Bryggans Västerås Västerås Välkommen till Bryggans Västerås

Bryggans Västerås, Lasse Färnlöfs plats 3, Västerås.

Bryggan

Keywords: bryggan restaurang, ikdc restaurang