Svärdsklova restaurang

Svärdsklova Restaurang | Svärdsklova Restaurang

Välkommen till Svärdsklova. En underbar liten by belägen mitt i den vackra sörmländska skärgården mellan Trosa och norra Nyköping.

Välkommen till Svärdsklova. En underbar liten by belägen mitt i den vackra sörmländska skärgården mellan Trosa och norra Nyköping. Här utvecklar vi ett socialt skärgårdsparadis med fokus på lättskötta tomter, unik arkitektur, rekreation och gastronomi. På Svärdsklova är ledigheten i fokus och hit kommer man för att koppla av och ta det lugnt men även för att skaffa nya bekantskaper och skapa minnen med familjen många år framöver. Precis som man gjort på Svärdsklova sedan början av 1900-talet. Vi har tagit inspiration från västkustens mysiga och sociala stadsuppbyggnad med en arkitektur som samspelar med östkustens natur och karakteristiska skärgårdsstil.

Svärdsklova | Nyköping – Facebook

Med vår app är det ännu enklare att boka bord och hantera bokningar. Sök lediga bord, ändra, avboka och chatta direkt med restauranger. Google Play.

Boka bord på Svärdsklova, Nyköping – bokabord.se

Välkommen till Restaurang Svärdsklova! Köket är Öppet Måndag-Söndag 12:00-24:00 tel. 0155 21 17 00. Kommer du med båt rekommenderar vi den vackra …

Hitta lediga bord och boka bord online på Svärdsklova, Nyköping. Skärgårdskrog i vacker miljö med en meny inspirerad av Sörmland. Se bilder, öppettider och lediga bord.

Restaurang Svärdsklova

Med fokus på Skandinaviska- och sörmländska råvaror från skärgård, skog och trädgård har restaurang Svärdsklova skapat en hållbar restaurang med naturliga …

SVÄRDSKLOVA, Nyköping – Omdömen om restauranger

SVÄRDSKLOVA, Nyköping – Omdömen om restauranger – Tripadvisor

Svärdsklova, Nyköping: Se 53 objektiva omdömen av Svärdsklova, som fått betyg 4 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer10 av 97 restauranger i Nyköping.

Svärdsklova Skärgårdsrestaurang – Nyköpingsguiden

Nyköpingsguiden – Svärdsklova Skärgårdsrestaurang

Vi är en sommarrestaurang som öppnar i början på juni och stänger när det börjar bli för kallt på hösten.

Bo i Svärdsklova – Bo i en skärgårdsmiljö

Keywords: svärdsklova restaurang